Pár vybraných modelů zdravotní obuvi

Zdravotní obuv uleví namáhané noze a pomůže předcházet celé řadě civilizačních onemocnění, spojených s nestejnoměrným namáháním kosterního svalstva a špatným držením těla při chůzi. V našem dnešním příspěvku jsme vybrali několik pěkných kousků, které by stály za to, pokud zvažujete nákup kvalitní obuvi do práce v hygienických podmínkách nemocnice, laboratoře, nebo třeba výroby potravin. Další modely, na které jsme narazili, bychom pak doporučili jako přezůvky do bytu nebo do kanceláře, pokud to dovolí povaha Vašeho zaměstnání. Zdravotní obuv může být pěkná a vkusná, jen se podívejte.

zdravotní obuv

Kdo tvrdil, že lékařka v korkových pantoflích nemůže vypadat dobře? Svěží design těchto zdravotních pantoflí dokazuje, že může. 

zdravotní obuv

Klasika s litou podrážkou, koženou stélkou a koženými pásky. U zdravotnického personálu velice často narazíte na tento typ zdravotní obuvi, je totiž proti korkovým modelům odolnější vůči špíně a omyvatelnější.

zdravotní obuv

Pohoda na doma nebo do kanceláře -  ne všichni se můžeme v práci přezout z venkovní obuvi do pohodlnějších čistých pantoflí. Pokud ale pracujete v neveřejné části firem, navíc třeba v místosti s kobercem, určitě dáte přednost tomu, když si Vaše nohy odpočinou. Pokud tu možnost nemáte, pořád si můžete pohodlné korkáče pořídit domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat